MINECIGG
Tips & trix

e-cigaretter

VILKEN STYRKA SKA JAG VÄLJA PÅ E-JUICEN?

Du kan välja olika nivåer av nikotin. Du kan välja mellan 0, 6, 11/12, 16/18 och 24 mg nikotin.
Enligt vår uppfattning motsvarar mängden nikotin i juicen följande.


0mg - ingen nikotin.

6mg - Motsvarar light varianter av cigaretter.

11/12mg - Motsvarar normala varianter av cigaretter. 

16/18mg - Motsvarar normala till starka cigaretter med filter.

24mg - Motsvarar cigaretter utan filter.

 

EGO SERIEN

Är min e-cigarett aktiverad?

Du kan sätta på och stänga din e-cigarett genom att klicka 5 gånger snabbt på knappen.

 

Vad är livslängden för varje Clearomizer?

Varje Clearomizer till din-ecigarett klarar c:a 25-30 påfyllningar. Vilket motsvarar c:a 400-600 cigaretter.

 

När ska jag byta ut en Clearomizer?

När din e-cigarett inte producerar ånga mer, då vet du att du behöver byta clearomizeren / brännaren. Om du är osäker på om clearomizeren är förbrukad eller inte, försök använda den med ett fulladdat batteri: Om lysdioden är normal men clearomizeren inte producerar ånga, då är det dags att byta till en ny.

När du vill ersätta clearomizeren följ dessa två enkla steg: 1 skruva av Clearomizern och kasta den. 2 Ta en ny Clearomizer och fyll den med e-juice och skaka / vänd den några gånger så att juicen kommer in i brännaren. Vi rekommenderar också att du samtidigt rengör mellan Clearomizern och batteriet för att få bättre kontakt. Gör också detta varje gång du laddar batteriet.

 

Jag laddade min nya e-cigarett i 7 timmar, men det blir ingen ånga?

Det kan finnas flera små problem som är förknippade med detta fel. Du måste se till att: Du har fyllt e-jucie på din Clearomizer inom den gränsen. Du har aktiverat batteriet (den kan låsas). Detta görs genom att trycka 5 gånger på LED-knappen inom 1 minut. Du har kontrollerat din e-cigarett ordentligt, så att batteriet och Clearomizer är tight åtskruvade.

 

Min Clearomizer funkar inte?

Kom ihåg att alltid kontrollera att brännar huvudet är tätt åtskruvad med din Clearomizer X. Brännaren är utbytbar vilket innebär att det kan skruva loss under transporten. Om du har fyllt den med e-juice, se till att tömma tanken innan du monterar isär den för att kontrollera att brännaren är åtskruvad.

 

Hur vet jag att mitt batteri är laddat?

Vi rekommenderar alltid att du först laddar batteriet i 7 timmar (även om USB-laddaren lyser grönt). Detta ger batteriet bästa prestanda. USB-laddare medföljer alla våra startpaket, den är röd när batteriet laddas och grönt när batteriet är färdigladdat.

 

Hur vet jag att mitt batteri behöver laddas?

När batteriet i din e-cigarett är slut, kommer lysdioden att blinka när du håller knappen nedtryckt för att suga på den. Då är det dags att ladda batteriet.

 

Hur fyller jag på min Clearomizer med e-juice?

När du behöver fylla din Clearomizer med e-juice, är det viktigt att detta sker långsamt. Detta görs genom att hålla clearomizeren i c:a 60 grader lutning, och sedan hälla e-juice sakta ner på insidan av glaset. Häller du för fort kommer e-juice att rinna ner i brännarröret, och du kommer att höra ett gurglande ljud när du suger och kanske få lite juice i munnen.

 

Jag har fyllt på min Clearomizer och får e-jucie i munnen?

Se ovan.

Förmodligen har det kommit in juice i brännar röret och detta brukar försvinna efter några bloss. När du har fyllt på juice se till att skruva på munstycket så snart som möjligt för att förhindra att juice letar sig ner i röret. Skruva inte åt för hårt då detta kan skada plastgängorna på munstycket.

 

Min Clearomizer avger ingen ånga?

Vår Clearomizer har en förväntad livslängd på 2-8 veckor. Clearomizern innehåller en glödtråd som efter en tid kommer att sluta bränna, och du kommer att behöva köpa en ny. Om du har en Clearomizer X kan du byta brännaren och därmed förlänga clearomizerens liv.

 

Vilken produkt ska jag köpa?

I grund och botten har alla kunder olika behov. Här på Minecigg rekommenderar vi alla att köpa eGo Clear Series. Dessa startpaket ger bästa rökupplevelsen och erbjuder den bästa kvaliteten på marknaden idag.

Det speciella med eGo Clear-serien är att den är utrustad med den senaste Clearomizern och helt ny teknik med många fördelar. Detta ger mer rök och framhäver smaknyanser och har en bra hållbarhet. Kom ihåg att alla brännare har en begränsad livslängd och måste bytas ut då och då. Det kan därför vara värt att beställa några extra clearomizers när du beställer ett startpaket. Kom också ihåg att köpa e-juice så att du har något att fylla din e-cigarett med.

 

LOVEBIRD - T

Mitt filter läcker?

Det finns ett litet silikon lock på änden av filtret. Kontrollera att huvudet är korrekt och tätt. Det finns ett litet hål i locket som gör att e-juice kan komma till brännaren. Detta hål kan expandera och låta för mycket juice sippra ut. Detta tyder på att det är dags att byta till en nytt munstycke. När e-cigaretten inte används, bör filtret tas bort så att vätskan inte strömmar genom systemet. Om du röker med Clearomizer undviker du detta problem. Råd: 1: Håll ecigaretten ner lite när du suger på den. (Under det horisontella)  2: Fyll bara den nedre kammaren av filtret ungefär halvvägs med ejuice.  3: Ta bort filtret från brännaren när den inte används. 4: Försök att byta till ett nytt filter.

 

Det kommer ingen rök / ånga?

Finns det ström i batteriet? Första gången rekommenderar vi att du laddar batteriet i 7 timmar. LED-ljuset i änden av batteriet ska lysa när du suger i e-cigaretten. Första gången du använder din e-cigarett ska atomizern aktiveras. Om den inte tänder omedelbart prova följande saker.

Du kan droppa några droppar e juice direkt i atomizern / brännaren. Försök sedan att suga lite hårt i cigaretten. Du kan också prova att knacka försiktigt på en bordsskiva eller liknande för att aktivera sensorn (endast Lovebird) Är brännaren (atomizern) fräsch? Kom ihåg att alla brännare har en begränsad livslängd och måste bytas ut då och då. För att få den bästa upplevelsen bör brännaren bytas var 14 dag vid dagligt bruk.