MINECIGG
Om oss

e cigaretter

Det började med att Jonas kom hem från Frankrike och hade med sig e-cigaretter, jag log lite för mig själv när jag tänkte på vilken pryl galning han är! Någon månad senare började jag själv med e-cigaretter. Förutom e-cigaretter så gillar vi en massa andra grejer som gör livet skönt att leva, däribland inredning, mat och fotografering som du kommer att märka här på shopen, vi vill gärna visa vad vi inspireras av och även kanske inspirera dig!

Redan från början var vi klara med att vi skulle göra en shop som var lite annorlunda, inte bara en shop med en massa e-cigaretter rätt upp och ner. Det finns redan sådana och det var inget för oss. Först och främst så var det frågan om kvalitet på e-cigaretterna, det måste det var, och det viktigaste av allt, e-juicen! Det var tvunget att vara väldigt bra kvalitet på e-juicen, vi hade själva provat dåliga juicer där man inte visste alls vad som fanns i och där man blev irriterad i halsen efter ett tag. Nej bra kvalitet där man vet vad det är i e-juicen, deklarerat på flaskan klart och tydligt vad den innehåller. Med riktiga smakämnen från riktiga frukter och tobak.

Detta fann vi i True Vapor som är en av dom absolut bästa e-juicerna på marknaden. Med True Vapor vet du vad du får och det är iallafall något som är viktigt för oss! Vi har ju själva köpt e-juicer där det bara står "Äpple" på flaskan, där man inte har en aning om vad som finns i! True Vapor e-juicer har den högsta standarden på marknaden och är SGS certifierad vilket ger dig extra trygghet som konsument. Vi letade ett tag och fann sedan en leverantör med vårt kvalitets tänk på både e-cigaretterna och på e-juicen. Sedan var det i full gång och nu har vi dragit igång den här shopen som vi hoppas du ska få mycket glädje av.  


Alla som röker vet hur svårt det är att sluta. Oftast är det dessutom bland andra rökare man stiftar bekantskaper och hittar nya vänner. Rökning i sig är ett socialt beteende och det är trevligt att prata över en cigg och en kopp kaffe. Med en e-cigarett i din hand kan du fortfarande räkna dig som rökare - om du vill - eller som icke-rökare.

Du gör dock inte avkall på allt det goda som en cigarett medför.

Plus att det finns så många extra fördelar med en e-cigarett:

– Du sparar en massa pengar.
– Du luktar inte gammalt askfat.
– Du kan röka överallt (men fråga först).
– Du får inte i dig tjära + 4000 andra farliga ämnen.
– Du kan blanda till din egen favoritsmak.

Eftersom vi köper in direkt från fabrik kan vi erbjuda dig Sveriges bästa priser på våra e-cigaretter och e-juicer.

De flesta e-cigaretter på nätet är liknande och ser förvirrande likadana ut på deras utseende, trots att de är olika som natt och dag.

För många är priset den avgörande faktorn för det slutliga valet. Sanningen är att kvaliteten på en e-cigarett varierar kraftigt. Det finns flera tusen kinesiska fabriker som tillverkar e-cigaretter och tyvärr, många kännetecknas av att producera dålig kvalitet, med läckande e-juice, e-cigaretter som producerar dålig ånga eller visar tecken på brister inom några veckor.

Vill du köpa e-juicer och e-cigaretter med kvalitet, ja då har du kommit rätt!
Välkommen till vår värld!